Med lång erfarenhet i branschen

Rundvirke Skog är ett fullserviceföretag med stor samlad erfarenhet och skoglig kompetens. Det gör att vi kan erbjuda ett brett utbud av skogsbrukstjänster som bland annat skoglig rådgivning, skogsvård, skogsbruksplaner, skoglig inventering samt utsyning av specialsortiment.

Vi ger dig skötselråd kring värdeskapande kvalitetsskogsskötsel. Välskött skog inriktad mot kvalitet skapar en framtidsskog med stora valmöjligheter och värden när det är dags att avverka. Vi har lång erfarenhet av skogsbruk och gör allt för att du skall få ut så mycket som möjligt av din skog, både på kort och lång sikt.

Matnyttigt för dig som skogsägare

Nedan har vi samlat några dokument för dig som äger eller förvaltar skog

Nedladdningar
Dokumentnamn Filtyp Filstorlek Länkar
Inmätningsformer pdf 284 KB
Kvalitetsskogsskötsel pdf 2 MB
Handelsmått pdf 183 KB
Tabeller pdf 167 KB

Våra tjänster

Utsyning specialsortiment

Utsyning innebär att personal från Rundvirke Skog inspekterar träden på rot före avverkning.

Läs mer

Skogsbruksplan

En skogsbruksplan är ett bra hjälpmedel för att sköta din skog. Det är också ett krav för att kunna certifiera en skogsfastighet.

Läs mer

Samarbetsavtal

Alla skogsägare vill sköta sin skogsfastighet på bästa sätt. Möjligheten att ägna engagemang, tid och pengar åt sitt skogsbruk kan vara begränsade under vissa perioder i livet då livspusslet inte stämmer.

Läs mer

Avverkning, återbeskogning och skogsvård

Vi erbjuder helhetslösningar till våra skogsägare där vi hjälper skogsägare med gallringar, slutavverkningar, plantering, markberedning och röjning.

Läs mer

Certifiering av fastighet

På våra marknader efterfrågas i allt högre utsträckning certifierade skogsprodukter. Certifieringen omfattar hela kedjan från råvaran i skogen, entreprenörer i skogliga arbeten och vår verksamhet i industrin.

Läs mer

Entreprenörswebben

Här loggar du in till vår Entreprenörswebb

Entreprenörswebb

Sälja skog

Vi har lång erfarenhet av skogshantering och gör allt för att du skall få ut så mycket som möjligt av din skog, både på kort och lång sikt. Kontakta vår lokala virkesinköpare så får du veta mer.

Kontakta virkesinköpare