Alla nyheter 05 mars 2024

Rundvirke Skog söker virkesutsynare till Västernorrland

Har du en skoglig bakgrund, trivs att jobba självständigt och är van att röra dig i skogen? Vi söker dig som har ett eget driv, tar stort ansvar och är en fena på att skapa goda relationer. Stämmer det här in på dig, då kanske du är vår nästa virkesutsynare – vi växer i Västernorrland!

Rundvirke Skog AB ingår i Sveriges största specialvirkeskoncern – Rundvirke Industrier AB. Rundvirke Skog förser bolagen inom koncernen med högkvalitativ råvara som förädlas i produktionsenheterna i Dalarna, Hälsingland och Jämtland. Koncernen präglas av ett högt kvalitetsfokus från råvaruanskaffning till försäljning.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
I rollen som virkesutsynare ansvarar du bland annat för utsyning av ledningsstolpar och stamblock hos skogsbolag och privata skogsägare till våra industrier i Kälarne och Marmaverken. Utöver utsyningen innebär tjänsten att hålla god kontakt kring planering med dessa aktörer, vara behjälplig vid utbildning av vårt sortiment och att medverka i transportledning.

Kompetens
Vi söker dig som är ambitiös och tar ett stort eget ansvar. I arbetet är du resultatinriktad och har ett stort driv i din uppsökande verksamhet. Du är social och har en förmåga att skapa goda relationer. Du tycker om fältarbete och kan jobba självständigt.

Formellt krävs att du har skoglig erfarenhet från tidigare sysselsättning eller utbildning. Ditt arbetsområde omfattar framför allt de östra delarna av Västernorrland, men kan utifrån behov och säsong innebära arbete inom hela Rundvirke Skogs verksamhetsområde.

Denna tjänst kräver därmed B-körkort, och övernattning kan förekomma. Vi vill helst att du är bosatt i Sollefteå kommun och eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till denna tjänst.

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder ett självständigt jobb i en privatägd koncern med korta beslutsvägar och engagerade medarbetare. Du får möjligheten att spendera mycket tid i skog och natur i ett fritt och ansvarsfullt arbete. På Rundvirke Skog bryr vi oss om dig som anställd och strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och utvecklande arbetsliv.

Tjänsten är tillsvidareanställning och tillträde sker snarast efter överenskommelse.

Plats
Enligt överenskommelse.

Vill du veta mer?
Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av
Regionchef Jonas Zwahlen
073-048 66 94
jonas.zwahlen@rundvirkeskog.se

Vid frågor om rekryteringsprocessen kontakta rekryteringsansvarig
Rosmari Hagström
073-028 70 40
rosmari.hagstrom@jeffersonwells.se

Facklig kontakt är för Ledarna,
Håkan Semb
070-205 31 15
hakan.semb@rundvirkeskog.se

Din ansökan
Du söker tjänsten genom att registrera dina kontaktuppgifter och laddar upp ditt svenska CV (innehållande personligt brev och meritförteckning) senast den 17 mars via vår rekryteringspartner Jefferson Wells – klicka här.

Vi ser fram emot din ansökan!