Alla nyheter 12 January 2024

“Att få jobba med helheten gör mig stolt!”

Vi gör ett nedslag hos vår medarbetare Tove Larsson i Kälarne. Tove har arbetat hos Rundvirke Skog i ungefär ett år, och hon hjälper skogsägare i Medelpad och Jämtlandsområdet med allt från planering till avverkning och redovisning.

– Min titel är virkesinköpare, men på Rundvirke Skog betyder det så mycket mer – vi får förmånen att ta hand om kunden från “ax till limpa” som det så käckt heter. Att som inköpare få jobba med hela affärskedjan är verkligen stimulerande och jag får använda mina skogliga kompetenser fullt ut, säger Tove Larsson.

– Det viktigaste för oss är att bygga en trygg relation med våra kunder. Det är inte bara ett påskrivet kontrakt och sedan ska andra ta vid. Här håller samma person i hela planeringen och ser till att alla beslut och planerade åtgärder utförs korrekt och i tid. Att transporter funkar, all kontakt med underentreprenörer inför och under skogsvård. Jag får ofta feedbacken från skogsägare att de känner en trygghet i att en och samma person håller i och bistår med expertis inom allt från skogsskötsel till ekonomisk rådgivning, berättar Tove.

– Idag är det många virkesinköpare som “bara” får jobba med köp, jag är stolt och tacksam över att vi får jobba med helheten och verkligen ta hand om både skogen och skogsägaren. Att bygga upp en trygg och hållbar relation, och fungera som en personlig skoglig rådgivare, det är min övertygelse att det vinner i det långa loppet!

Vi är glada att du valde Rundvirke Skog, Tove!

Vill du komma i kontakt med Tove eller någon av våra andra skogliga rådgivare? Du hittar kontaktuppgifter här. Välkommen att höra av dig!