Alla nyheter 04 maj 2023

Vi hälsar Lars-Göran välkommen som virkesinköpare i Ovanåker!

Rundvirke Skog förstärker inköpsorganisationen i Ovanåker och hälsar Lars-Göran Eriksson varmt välkommen som virkesinköpare hos oss!

Lars-Göran är redan väl känd med Rundvirke Skog och vår verksamhet, då han under flera års tid hjälpt till med avverkningsplaneringar och utfört ungskogsröjningar åt skogsägare i närområdet. Med en gymnasial skogsutbildning från slutet av 80-talet i bagaget har han verkat i skog- och lantbruksbranschen under hela sitt yrkesliv.

– Jag är uppvuxen strax utanför Edsbyn och tog i somras över mitt barndomshem, där jag och min familj fortsätter att driva jordbruk med flera hästar, hundar och katter i stallet. Vi har bl.a. en ardenner som vi kör i skogen, och vår dotter håller på mycket med dressyr. Vi har också ett gemensamt jaktintresse.

Lars-Göran började sin skogsbana med att köra maskin och gick sedan över till att serva maskiner hos mjölkbönder. Men han längtade ut i skogen igen och Lars-Göran berättar att nu känns det extra fint att få jobba vidare på de goda relationerna han redan har med Rundvirke Skog.

– Det känns extra bra med den närhet vi har till vår industri här, inte minst ur en miljöaspekt. Och jag uppskattar verkligen att vara i skogen – det är dit man ska gå om man vill rensa huvudet!

Lars-Göran kommer att utgå från kontoret på Östanåsågen. Vill du som skogsägare vara en del i den lokala vidareförädlingen av Voxnadalens fina kvalitétsvirke – vänd dig då till Lars-Göran på 076-203 88 78 eller via mail på lars-goran.eriksson@rundvirke.se. Du hittar kontaktuppgifter till oss alla under respektive region här. Vi är glada att ha dig med i vårt gäng, Lars-Göran!